0900 Dakdekker
https://denbosch-dakdekkers.nl
Dakdekker nodig?
Bel dan nu:
0900-4445011

Dakbedekking in Den Bosch bij 0900 Dakdekker

Allerlei soorten en maten dakbedekkingen

Niet op elk dak kan elke soort dakbedekking. Zo kunnen dakpannen bijvoorbeeld niet op platte daken en kan een bitumineuze dakbedekking niet op hellende daken. Als u een huis laat bouwen, en u heeft een voorkeur voor een bepaalde dakbedekking moet u hier dus rekening mee houden. 0900 Dakdekker kan u perfect van het nodige advies voorzien, zodat u een uitgebalanceerde en goede keuze kunt maken tussen de verschillende soorten dakbedekkingen.

Bitumineuze dakbedekking

Op platte daken komt deze dakbedekking veel voor. Op de oudere huizen ligt vaak nog een ouderwetse bitumen dakbedekking. Tegenwoordig is bitumen gemengd met kunststof en dat maakt het kwalitatief goed materiaal. Hierdoor wordt bitumen ook UV-bestendig, en dat is handig, want anders verouderen bitumen snel door het zonlicht.

Pannendaken

Dakpannen bestaan al eeuwen. Tegenwoordig is er wel veel veranderd. Onze huizen worden namelijk vooral bedekt met sluitingspannen. Dit zijn dakpannen die perfect in elkaar passen, zodat regenwater makkelijker wordt afgevoerd. Meer over dakpannen vindt u HIER>>>

Plantaardige dekmaterialen

Wilt u liever een dakbedekking van plantaardig materiaal uit ecologische redenen? Dat kan ook bij 0900 Dakdekker in Den Bosch. Wij kunnen uw dak bedekken met bijvoorbeeld stro, riet, stengels en twijgen. Gedroogd gras is bijvoorbeeld ideaal om uw huis te beschermen tegen stormen en bovendien houdt riet de warmte vast.

Vraag naar de mogelijkheden!

Weet u nog niet precies wat voor soort dakbedekking u op uw huis wilt? Vraag meer informatie en persoonlijk passend advies bij 0900 Dakdekker in de regio Den Bosch. Dat kan via ons contactformulier maar ook door te bellen naar 0900-4445011.


Gerealiseerd door Allfree