0900 Dakdekker
https://denbosch-dakdekkers.nl
Dakdekker nodig?
Bel dan nu:
0900-4445011

Dakpannen van 0900 Dakdekker

Regel uw dakpannen in Den Bosch

Zijn uw dakpannen aan vervangen toe? Weet u niet precies welke soort u had en wilt u misschien een andere variant? Laat u informeren door de ervaren dakdekkers van 0900 Dakdekker in de regio Den Bosch. Wij kunnen u vertellen welke soort dakpan er het beste op uw huis past. Wij hebben al een aantal soorten hieronder voor u op een rijtje gezet. Vraag om meer advies bij ons dakdekkersbedrijf!

Betonnen dakpan

Betonnen dakpannen zijn pannen die gemaakt zijn uit een mengeling van zand en klei. Ze harden vanzelf uit en worden dus niet gebakken. De betonnen dakpan is heel groot en worden daarom ook wel sneldekpannen genoemd. Ze zijn ook sneller te verwerken door die grote afmetingen en daardoor zijn de verwerkingskosten dus ook lager. Betonnen dakpannen komen voor in allerlei modellen en kleuren, dus voor elk wat wils!

Keramische dakpan

Op de meeste huizen in Nederland liggen keramische dakpannen. Deze dakpannen zijn gemaakt op basis van gebakken klei en ze zijn kwalitatief erg goed. Ze breken niet snel, zijn waterdicht en vorstbestendig. Ook deze dakpan is te verkrijgen in allerlei kleuren en modellen.

Leien daken

Leien worden al lange tijd gebruikt om gevels en daken waterdicht te maken. Je hebt verschillende soorten lei: natuurlei en vezelcement lei. De laatste is minder duur, terwijl het eigenlijk dezelfde eigenschappen bezit als natuurlei. Leien zijn heel duurzaam en erg geschikt als gevelbekleding. Maar ook op daken kan prima lei gelegd worden.

Neem contact op met 0900 Dakdekker

Heeft u vragen of advies nodig over de verschillende soorten dakpannen? Neem dan snel contact op met HMS Dakdekker in de regio Den Bosch. Vul nu ons contactformulier in of bel naar telefoonnummer 0900-4445011.


Gerealiseerd door Allfree